Kehilangan di rumah tidak semudah ia seolah-olah, keer kelas di gimnasium di bawah pengawasan jurulatih adalah lebih berkesan daripada latihan yang berasingan di wilayahnya. Tetapi jika ada keinginan yang besar buat mencapai keputusan apa agak mungkin. Tujuan item ini adalah cara yang most berkesan buat menurunkan berat badan di rumah. Semua kaedah yang dicadangkan boleh used secara berasingan atau serentak - mereka antara satu kemiripannya lain tidak campur tangan.

Anda sedang menonton: Tips menguruskan badan dengan cepat

*

Dari maafkan saya yang perlu karena menyingkirkan?

Sebelum kita mengetahui apakah cara yang paling berkesan karena menurunkan memuat badan, their perlu menyediakan badan buat proses kehilangan lemak, tetapi di sini tanpa peraturan tertentu semata-mata noel boleh lakukan.

Tiada alkohol. Tangani itu pelangsingan noël mungkin mencapai pengambilan serentak minuman beralkohol dan semua produk berdasarkan yis, termasuk biliar tanpa anggur dan kvass.Untuk mengecualikan papan perantaraan dan pantas. Makanan apa tinggi kalori apa rendah protein noël akan dibenarkan buat mencapai keputusan.tidur biasa, yang hendaklah sekurang-kurangnya 6-8 kota sehari.Tidak implisit produk mencapai kandungan yang tinggi gula dan wait berkarbonat - cola, teh gula dan kopi, cokelat dan gula-gula lain di dalam diet semasa penurunan bobot badan yang noël boleh tidak hadir.
*

daripada syarat yang tersebut dalam senarai, hanya beberapa hari akan menyebabkan badan untuk menyesuaikan diri dengan gaya hidup yang sihat. Memuat badan menjadi mula bang dengan ketara, tetapi di atas satu protect against ketika, mewujudkan kerja di dalam rejim baru. Untuk terus kehilangan berat badan, kita harus langkah-langkah apa lebih drastik.

Kawalan pengambilan makanan

Apa-apa diet! noël perlu untuk merosakkan badan anda, menggoda dengan dia, cuba untuk memikirkan pilihannya. Penderiaan dirampas zat makanan, pada pilihan terawal kerana ia mencapai saham yang ndak mengurangkan berat badan naik. Slimming requires pendekatan halus, yang akan membekalkan tubuh dengan makanan yang rendah kalori inferioritas lemak dan tinggi batin protein. Bukannya, ganti sedemikian majoriti person adalah telus, dan berat badan mula perlahan-lahan merosot.

*

Cara yang most berkesan untuk menurunkan berat badan dalam - adalah karena belajar karena mengira kalori. Terdapat banyak pilihan: tabungan diari, mencetak jadual kalori dan dicop, dan boleh dipasang di telefon program kecergasan apa akan melakukan segala-galanya sendiri. Di dalam mana-mana kes, their mesti data input kerumunan betul yang boleh digunakan untuk berkenalan.

Sedikit matematik

Cara yang paling berkesan buat menurunkan permulaan memuat badan mencapai pengiraan, apa agak mudah dan noel memerlukan pengetahuan matematik yang lebih tinggi. Anda just perlu tahu berat badan anda apa tepat dan menggantikannya usai dalam formula untuk pengiraan.

Untuk fungsional normal human badan harus mengambil 30 kilokalori every kilogram berat badan, dan seorang banci - 25.Keperluan lelaki karbohidrat dan protein adalah 4 dan 3 gram per kilogram bobot badan masing-masing. Pada wanita, sedikit kurang - 3 dan 2 gram per kg.bahan-bahan complex kalori adalah agak mudah: mengandungi 4 kcal every protein gram, 1 g karbohidrat - 4 kcal dan satu gram lemak - 9 kcal.

Kemudian terdapat matematik mudah yang boleh digunakan such contoh. Kemudian contoh, pintu masuk ialah: jantina - perempuan, berat - 80 kg.

yang diperlukan karena mengambil 25 x 80 = 2000 Kcal untuk fungsi organisma;protein mesti datang 2 x 80 = 160 gram (atau 4 x 160 = 640 Kcal);Karbohidrat - 80 x 3 = 240 gram (atau 4 x 240 = 960 Kcal);dikira secara matematik lemak, protein dan karbohidrat menolak jumlah penggunaan: 2000 - (640 + 960) = 400 kcal (atau 400/9 = 44 gram).

Memotong pengambilan kalori tidak lebih daripada 2-3% setiap hari, selama pemfitnahan bulan, their boleh dengan keputusan apa cemerlang.

koktel Protein

Cara yang paling cepat dan paling berkesan untuk menurunkan bobot badan tawaran syarikat "Herbalife", "Leovit", "Amino aktif", "Rouge" dan lain-lain lagi, noël kurang diketahui. Kajian telah di seluruh dunia telah mendemonstrasikan keberkesanan produk mereka. Tiada penipuan atau wakil mana-mana bahan-bahan mereka sendiri dan noël ada. Berdasarkan pelbagai ulasan, protein shake penurunan memuat badan adalah sangat rumit, mahal tetapi berkesan.

*

Dalam usaha untuk mencapai keputusan yang semua kehendak yang dinyatakan dalam arahan penggunaan harus dipatuhi. Ia adalah faktor yang most penting batin mengurangkan memuat badan mencapai protein. Batch papan cepat bosan, dan memberi makan rendah kalori menjadikan milik mereka makan. Beberapa menjangkau garisan penamat. Berdasarkan pelbagai ulasan, pinggir jalan impuls karena makan makanan berkalori tinggi boleh epal. Kilogram makan mereka noel perlu, kerana mereka mempunyai kerumunan gula, tetapi mereka berada di sini karena membisukan selera anda untuk tempoh apa lama.

Produk bantuanhalaman dan kehidupan air

Memikirkan apakah cara yang paling berkesan untuk menurunkan bobot badan di rumah, penuh sesak orang lupa circa sumber hayatnya - air. Sebagai diketahui, kawalan bracer metabolisme, dan lebih cepat daripada dia, menjangkau lebih cekap ia membakar lemak. Penggunaan air sederhana kira-kira 3-4 liter sehari (berat 80-100 kg) menjadi menyebabkan badan karena membakar lemak. Itupenggunaan bercakap circa air hidup, apa diekstrak dari perigi atau air dari paip, pembersihan lepas. Teh, kopi, jus, metabolisme air masak bermula.

Adalah jelas bahawa penggunaan air tawar cepat bosan. Untuk mengelakkan ini, anda boleh memberikan rasa kualiti - baru diperah jus lemon, halia ataukah pudina lembaran sempurna menghadapi tugas. Satu-satunya amaran apa anda haruss sentiasa pikiran bahawa ia adalah mustahil untuk mencuci makanan dengan air. Desirably air noël menyentuh selama 30 minit silam dan selepas makan.

A cadangan rasmi

Cara yang paling berkesan buat menurunkan memuat badan tanpa berdiet tawaran pencipta gelung kecergasan. Gelung besar dengan pancang hanya mulanya sindiran tengah pembeli. Walau bagaimanapun, selepas beberapa tahun dalam media mendapat banyak maklum balas aktif mengenai keberkesanannya di dalam proses mengurangkan memuat badan.

*

Banyak orang yang ingin menghilangkan lemak badan, mencari penyelesaian cahaya, yang hanya tidak wujud. Bekerja mencapai hulahupom fasa start (minggu pertama) agak menyakitkan - berputar pada kelajuan tinggi di pinggang duri gelung mencederakan kulit, walaupun melalui pakaian. Akibatnya, banyak pendatang baru melihat terkesan lebam di bahagian pinggang dan abdomen, ragu-ragu menjalankan dengan gelung, mencapai harapan untuk mencari sesuatu yang lebih mudah buat diri sendiri. Malah, ia noël patut lakukan. Kita hanya perlu menahan kesakitan yang akan dilupakan dalam seminggu, keer badan dapat adaptasi diri dengan rasa sakit, dan angka-angka di ~ neraca televisi secara mendadak setelah bawah - noël mencapai lebam cantik adalah.

Persoalan sebenar

Dan jika lemak pinggang pengusiran mudah, down ia become hilang untuk masa apa lama. Noël cukup, kita harus langkah-langkah apa lebih drastik buat mencapai gawangnya daripada satu pergerakan. Cara yang most berkesan untuk menurunkan berat badan di kaki - ia squats. Penuh sesak orang melakukan latihan ini diatas mulanya terutang sukar, melalui itu, jurulatih kecergasan mengesyorkan buat dimasukkan setelah dalam senaman setiap aku mendaki tangga. Pada bulan yang pertama kelas adalah disyorkan karena mengambil 100 langkah tanpa henti.

Berpecah darah melalui arteri, betul-betul satu bulan trekking perjalanan tangga, anda sudah bersedia untuk mencangkung. Ini akan memerlukan sokongan yang kuat (pintu, seperti contoh) dan satu kerusi. Semasa squats Perkara yang penting ialah bahawa ia noel perlu karena duduk di atas kerusi - dia hanya menyimpan di atas jatuh. Practice dikurangkan hanya kepada pelvis apa ditarik balik dan lutut dibengkokkan sehingga 90 darjah (kembali kekal pada tahap apa sama). Rasa under kerusi, their perlu meluruskan mencapai cepat.

Penyerahan Content

senaman statik "jalur" - adalah cara yang paling berkesan buat menurunkan berat badan. Ulasan dia hanya positif. "Plank" adalah agak mudah. Saya kena berehat pada pembayaran di muka tingkat setelah bawah. Kaki menyelaraskan, meletakkan bersama-sama dan meregangkan sarung feet lantai. Siku ditekan kepada badan, produksi lengan organisasi di lantai dan mengangkat badan ke atas. Menjajarkan belakang dan feet kekal pegun jumlah maks yang could masa. Berdasarkan pelbagai ulasan, minit pertama batin "bar" seolah-olah kemudian selama-lamanya.

*

Sebagai bobot badan menjadi diberi kepada latihan ini lebih mudah, enim belajar karena berdiri dalam "jalur" pemfitnahan minit, their boleh curam beban: lifted badan kapal di atas, dari mereka perlu untuk meregangkan tapak groep anda pada lantai.

Peregangan untuk membantu

Ramai jurulatih, manfaat cara yang paling berkesan untuk menurunkan bobot badan, tersirat satu set senaman regangan otot. Di ~ mulanya, ia seolah-olah misi mustahil, tetapi tanggapan ini adalah menipu. Malah, badan manusia tanpa mengira usia dan apa-apa tipe badan membolehkan buat cepat meregangkan otot diingini, termasuk membelit. Sememangnya, ini memerlukan bersenam setiap hari.

latihan asas apa anda perlukan buat belajar - dengan menyentuh cerun lantai tangan. Sebarang pergerakan secara tiba-tiba tidak perlu. Berada batin kedudukan yang cukup untuk berehat selama banyak minit: meregangkan otot sendiri, sejauh mungkin. Mencapai belajar untuk menyentuh lantai, their boleh menangkal kepada olah yang lebih mencabar - rama-rama, tilt dengan menyentuh lutut payudara dan majlis gimnastik lain, apa boleh didapati pada masa hadapan.

Lihat lainnya: Buku Sbk Kelas 7 Kurikulum 2013, Seni Budaya : Smp/Mts Kelas Vii

*

Kesimpulannya,

Semua kaedah pada adalah berkesan untuk pemula apa ingin menurunkan memuat badan di rumah. Penggunaan serentak setiap orang cara karena memberikan hasil apa baik batin beberapa bulan pertama latihan, tetapi ia become terus menjadi noël mencukupi karena penurunan berat badan yang berkesan. Di mana-mana milik mereka akan mempunyai buat pergi berjoging, atau melawat gym. Untuk pemula apa sedang temukan cara yang paling berkesan buat menurunkan bobot badan di dalam seminggu, ia noël mungkin untuk mencari penyelesaian walaupun dengan penggunaan nyata kimia. Jika yang mungkin, noël ada yang akan search penyelesaian. Batin usaha untuk mencapai hasil yang anda perlukan keinginan yang besar dan kerja keras - satu-satunya cara untuk menyelesaikan masalah berat badan mereka.